Nieuws & Acties

VIERDAAGSE MASSAGE
In juli is het weer zover, dan gaat het grootste wandelfestijn weer van start, namelijk de Nijmeegse Vierdaagse! De Nijmeegse Vierdaagse vindt plaats van 19 tot en met 22 juli 2022.

LOOP DE VIERDAAGSE ZONDER PROBLEMEN

Loop jij mee met de Nijmeegse Vierdaagse? Laat je, één of meerdere dagen masseren, zodat jouw spieren de juiste verzorging krijgen en je de vierdaagse zo goed en ontspannen mogelijk kan uitlopen!

HET VIERDAAGSE MASSAGE ARRANGEMENT

Maak alvast een online afspraak of neem voorafgaand aan de Vierdaagse contact met mij op om zeker te zijn van een plekje in de agenda. Je hoeft dan ook niet in de rij te staan wachten voor een massage.

SPORTMASSAGE benen

30 minuten  | €40, –

TIJDEN
Maandag t/m donderdag: 14.00-21.00 uur

 
 
 
 
Coronavirus – update

Vanzelfsprekend houd ik de recente ontwikkelingen rondom de uitbraak van het coronavirus nauwlettend in de gaten. De gezondheid en veiligheid staat altijd voorop.

Naast onze standaard hygiëneprocedure, nemen wij in deze periode de volgende extra voorzorgsmaatregelen, waarbij wij om uw medewerking vragen;

  • Had u een of meerdere corona gerelateerde klachten dan wil ik u vragen uw afspraak uit te stellen.
  • De afspraken worden zo gepland dat de cliënten elkaar niet tegenkomen en de ruimte snel gereinigd en/of gedesinfecteerd kan worden
  • Er worden geen handen geschud.

Ashton’s Massage hoopt op uw begrip.